Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Audi Q3

1.4 TFSI CoD Sport Automaat Pdc camera

Prijs
25.950
Vakgarage Wassink
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Onderscheidende opties
Exterieur
Infotainment
Interieur
Milieu
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Mooie gewrapte Audi Q3 met sport pakket, zoals lichtmetalen velgen, sportstuur, navigatie, en bedienbare pops en bangs. Servicekosten 895,- Op zoek naar de ultieme rijervaring? Zoek niet verder dan deze prachtige gewrapte Audi Q3 met sport pakket! Met zijn opvallende lichtmetalen velgen en gestroomlijnde design, trekt deze auto zeker de aandacht. Met het sportstuur in uw handen voelt u zich als een coureur op de weg, terwijl de navigatie u gemakkelijk door elke bestemming loodst. En wat dacht u van de bedienbare pops en bangs en de parkeer camera? Het bouwjaar 2016 van deze Audi Q3 betekent dat hij nog steeds in topconditie verkeert, met alle moderne technologie en functies die u zou verwachten van een high-end auto. Met zijn krachtige motor en soepele handling, is deze auto perfect voor zowel lange roadtrips als korte uitstapjes in de stad. Dus waar wacht u nog op? Neem deze gewrapte Audi Q3 met sport pakket voor een proefrit en ervaar de luxe en krachtige rijervaring waar u altijd al van heeft gedroomd!

Showroom geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Na 13.00 via Auto van Leeuwen ingang links van ons pand. Voor meer info sms, bel of whats app naar 06-10903083 Weet u al naar welk voertuig uw voorkeur uitgaat en bent u van plan een proefrit te maken? Bel ons van te voren zodat wij de auto kunnen klaarzetten. U kunt bij ons ook pinnen, en tevens kunnen wij uw 'nieuwe' auto ter plekke voor u tenaamstellen. Mist u foto's? Op onze site zijn ze allemaal te zien! Let op! Aan de opties zoals weergegeven in de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij proberen uiteraard alles zo goed mogelijk in te vullen maar deels is dit geautomatiseerd waardoor er soms iets mis kan gaan. Check altijd zelf de voor u belangrijke punten wanneer u de auto komt bekijken. Let op! Wij reserveren geen voertuigen. Heeft u interesse maar bent u niet direct in de gelegenheid te komen kijken? Het kan voorkomen dat het voertuig intussen verkocht wordt. Bel ons altijd even van te voren om te horen of het voertuig nog beschikbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions