Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Citroën C3 Aircross

1.2 PureTech S&S Shine Automaat Navigatie Parkeersensoren Lage km-stand

Prijs
19.940
Vakgarage Wassink
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Onderscheidende opties
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Ben je op zoek naar een ruime en comfortabele auto die ook nog eens zeer compleet is uitgerust? Dan is deze Citroën C3 Aircross 1.2 PureTech S&S Shine Automaat de auto voor jou! Met zijn ruime interieur, krachtige motor en automatische transmissie is deze auto de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische auto. Bovendien beschikt deze auto over diverse handige features zoals navigatie, parkeersensoren en een hoogwaardig audiosysteem, waardoor je altijd veilig en comfortabel op weg kunt. Deze auto is altijd goed onderhouden en heeft slechts een lage kilometerstand. De krachtige 1.2 PureTech-motor zorgt voor uitstekende prestaties, terwijl de automatische transmissie zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring. Met zijn hoge zitpositie en uitstekende zicht rondom biedt deze auto bovendien een veilige en comfortabele rijervaring. Als autobedrijf bieden wij deze Citroën C3 Aircross 1.2 PureTech S&S Shine Automaat aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze auto is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruime en compleet uitgeruste auto met een lage kilometerstand. Kom langs en maak een proefrit om zelf te ervaren hoe deze auto rijdt! Schitterende complete auto met een hoge instap met vele extra's en een heerlijke automaat . Inclusief 12 maanden garantie en 1 jaar pechhulp europa

Showroom geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Na 13.00 via Auto van Leeuwen ingang links van ons pand. Voor meer info sms, bel of whats app naar 06-10903083 Weet u al naar welk voertuig uw voorkeur uitgaat en bent u van plan een proefrit te maken? Bel ons van te voren zodat wij de auto kunnen klaarzetten. U kunt bij ons ook pinnen, en tevens kunnen wij uw 'nieuwe' auto ter plekke voor u tenaamstellen. Mist u foto's? Op onze site zijn ze allemaal te zien! Let op! Aan de opties zoals weergegeven in de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij proberen uiteraard alles zo goed mogelijk in te vullen maar deels is dit geautomatiseerd waardoor er soms iets mis kan gaan. Check altijd zelf de voor u belangrijke punten wanneer u de auto komt bekijken. Let op! Wij reserveren geen voertuigen. Heeft u interesse maar bent u niet direct in de gelegenheid te komen kijken? Het kan voorkomen dat het voertuig intussen verkocht wordt. Bel ons altijd even van te voren om te horen of het voertuig nog beschikbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen.

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions